Στόχος μας είναι η πιστοποίηση των γνώσεων όλων των μαθητών μέσα από τις αξιόπιστες και αναγνωρισμένες εξετάσεις που διεξάγουν τακτικά το Βρετανικό Συμβούλιο και η Ελληνοαμερικανική Ένωση. Επίσης, όποιος επιθυμεί, μπορεί να συμμετέχει και στις εξετάσεις του Κρατικού Πτυχίου Γλωσσομάθειας ή άλλου αναγνωρισμένου φορέα με την ανάλογη παροχή επιπρόσθετου διδακτικού υλικού.

Τέλος, έχουμε εμπειρία στην υποστήριξη μαθητών και αποφοίτων Λυκείου που θέλουν να προετοιμαστούν για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών ή επιθυμούν να σπουδάσουν σε ΑΕΙ του εξωτερικού. Αναλαμβάνουμει την έρευνα για τα πιο διαπρεπή ΑΕΙ ανάλογα με το επιθυμητό αντικείμενο σπουδών καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Ας σημειωθεί επίσης ότι αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ΔΩΡΕΑΝ ώστε οι μαθητές που το επιθυμούν να παρακολουθήσουν έναν κύκλο μαθημάτων στη Μεγάλη Βρετανία (English summer schools). Ήδη μαθητές μας επιπέδου Lower - Advanced είχαν φοιτήσει σε τέτοια προγράμματα και γύρισαν κατενθουσιασμένοι από την εμπειρία.

 

 

Σχεδιασμός Εσωτερικών Χώρων

  • Την επίπονη γραφειοκρατική διαδικασία αδειών ανέλαβε με επιτυχία το αρχ/κό γραφείο του Διακομιχάλη Βασίλη, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

  • Τη μελέτη εσωτερικής διαρρύθμισης ανέλαβε ο:

  • Σωτήρης Τζαβάρας, αρχιτέκτων μηχ/κος Ε.Μ.Π..

 

Ο υπάρχων ορθογώνιος χώρος τροποποιήθηκε ώστε να συνδυαστούν η λειτουργικότητα με την ευκολία στις κινήσεις (πρωταρχικό μέλημα σε χώρους «συνάθροισης κοινού»), καθώς και η ασφάλεια με ένα ενδιαφέρον και ευχάριστο περιβάλλον.

Το παιδί αλλά και ο επισκέπτης ανακαλύπτει ιδιαίτερα «ζωντανούς» τοίχους με ειδικά διαμορφωμένες εσοχές και οπτικές γωνίες, ενώ τα χρώματα συμμετέχουν καθορίζοντας ενότητες χώρων και κινήσεις.

Διαμορφώνεται έτσι ένα ιδιαίτερο σύνολο που δίνει τον τόνο στη γλυκειά περιπέτεια της μάθησης, διεκδικώντας σημαντικό μερίδιο στις ευχάριστες κατοπινές αναμνήσεις του παιδιού.

Επικοινωνία: stzav@tee.gr

http://stzav-tee.blogspot.com

 

Copyright © www.alatsas.gr All Rights Reserved